Andre bøger af Mette Maria Ahlefeldt-Laurvig

Mette Maria Ahlefeldt-Laurvig er forfatteren bag en række utroligt succesfulde bøger. Hun har blandt andet lavet bogen ”Eriksholm – Et hus på landet” fra 2012 samt bogen ”De fire årstider” fra 2004. Forfatterskabet er imidlertid ikke Ahlefeldt-Laurvigs primære beskæftigelse, idet hun ligeledes er foredragsholder.

De to bøger af Mette Maria Ahlefeldt-Laurvig er baseret på fakta og således inden for den faglitterære ramme. Der findes naturligvis også mange andre bøger inden for samme emner og tematikker, som Ahlefeldt-Laurvig berører, men herudover findes der også mange spændende bøger inden for det skønlitterære hjørne.

Ofte publiceres der lister og artikler med anbefalinger på de bøger, du bør læse for at få en god læseoplevelse. Herudover laver anmelderne jævnligt lister over de bedste bøger på markedet. Heriblandt ses bøger som ”Dvale” af Camilla Grebe, som er en fængende og interessant kriminalroman. Herudover er Leif Davidsens novellesamling ”Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier” en utroligt god og spændingsfyldt bog fyldt med interessante noveller, hvori vi møder mennesker fra hele verden. 

Nu har vi blot nævnt to bøger, men der er fyldt med gode alternativer og anbefalinger både på nettet og i den lokale boghandler. Det er sjovt og interessant at læse, hvorfor det anbefales alle. Særligt i denne stressede tid, finder vi det ekstra sundt og godt for alle at læne sig tilbage med en god bog i hånden og søge indblik i et underholdende læseunivers.