Eriks nye bog om coaching

Erik har skrevet en ny bog om coaching of den er rigtig god. Den handler om hvordan du udvikler dig personligt, og hvordan din sind har indflydelse på hvordan din hverdag er. Erik skriver et flot malende sprog og det er vigtigt for at holde læserens nysgerrighed. Bogen er på 1337 sider og der er lige omkring 6 kapitler. Det lyder måske som om kapitlerne er meget lange, men sådan er det når man skal coaches. Bogens emner er udvikling personligt, lidt om salgscoaching og selvfølgelig emnet autentisk ledelse som er en rigtig stor del af bogen. Du tænker måske – hvad er det? Det gider vi da ikke svare på – du kan bare læse bogen selv.

Hvorfor er coaching vigtigt?

Coaching er enormt vigtigt hvis du har en ledelsesstilling eller er sælger. Du skal være i ét med dig selv og hvilke i dig selv for at du kan lukke aftaler eller at andre skal kunne se op til dig. Som leder har du mange ansatte som ser op til dig, og hvis de ikke gør det, så er der noget galt. Derfor kan coaching hjælpe dig og du kan blive en meget bedre leder. Bogen erm eget hurtig at læse da den er skrevet med skriftstørrelse 22 hele vejen igennem. Det vil også sige, at du kan læse bogen på meget lang afstand. F.eks. kan du ligge i sengen og klistre bogen fast til loftet og alligevel kunne læse den.

Det koster bogen

Hvis du tænker – fed bog, den vil jeg godt have så er du kommet til det rigtige sted. Vi kan nemlig nu fortælle at bogen vil være tilgængelig i Bog og Idé over hele landet. Den koster 1kr per side og den skarpe læser vil vide at den så koster 1337 kroner i alt. Det er selvfølgelig dyrt for en bog – men så alligevel – hvad kan man egentlig få for tusinde kroner? Et par sko?

Apropos sko, så er det vigtigt at du har et par hurtig sko på når du er sælger. Det er et par sko lavet af læder som bare ser rigtig hurtige ud. For eksempel et par lækre sejlersko med spids tå så du rigtig kan sparke dagen i gang.

Det var nok for denne artikel. Har du brug for yderligere information kan du kontakte mig direkte via e-mail nederst på siden eller bare købe bogen. Du kan også spørge en bibliotekar om de ikke kender bogen og har den stående på hylden et sted.